Whitepaper

Whitepaper Inclusieve Marketing

Verbreed je doelgroep en vergroot je merkwaarde

Bij het invullen van je e-mailadres download je direct de whitepaper. CNNCT kan ook periodiek updates en waardevolle content sturen. Wil je dit liever niet? Dan kun je je altijd uitschrijven.

Onze samenleving wordt steeds diverser en jonge generaties eisen van merken dat ze hier een positieve rol in spelen.

In deze whitepaper leer je:
Waarom inclusieve marketing van groot strategisch belang is
Hoe fouten op dit gebied ontstaan en hoe je deze kan voorkomen
Hoe jij Inclusieve Marketing kan ontwikkelen tot duurzaam concurrentievoordeel

Testimonials

“Diversiteit en vooral inclusie daarvan, is al lange tijd een persoonlijke passie van me. Deze whitepaper geeft inzicht in de maatschappij, houding van Gen Z en enkele do’s and dont’s. Een duidelijke must-read.”

Stijn Mentrop

-

CMO - McDonald's

“Inclusieve Marketing staat bij Unilever hoog op de agenda en deze whitepaper illustreert met duidelijke praktijkvoorbeelden waar het vaak mis gaat en vooral ook hoe het wel moet.”

Nicole van der Burgh

-

Marketing Manager - Unilever


Whitepaper Inclusieve Marketing

Verbreed je doelgroep en vergroot je merkwaarde

DOWNLOAD NU

CNNCT:
Inclusive Brands

Deze whitepaper is ontwikkeld door CNNCT, hét bureau voor Inclusieve Branding en Marketing, met als missie om maatschappelijke impact en merkwaarde hand in hand te laten gaan. Zo helpen we merken om een oprechte en duurzame verbinding te maken met diverse doelgroepen en dragen we bij aan een meer gelijkwaardige samenleving. Wij helpen grote merken om inclusiever te worden en jonge, inclusieve merken om te groeien.

©2022 CNNCT — INCLUSIVE BRANDS. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.


Home

Verbind je merk met consumenten van álle achtergronden

Dat Nederland verandert is een gegeven. Verschillende mensen met hun unieke achtergronden kleuren ons land. Voor marketeers ligt hier een kans omdat consumenten uit ondergerepresenteerde groepen een enorme waarde vertegenwoordigen. Daarnaast hebben inclusieve merken een grote aantrekkingskracht op jonge consumenten en talent. 

Om marketingorganisaties klaar te stomen voor de toekomst helpen wij met de benodigde cultuurverandering, het verankeren van inclusie in de merken en het vertellen van échte verhalen van échte mensen.

Zo zorgen wij voor een realistischere beeldvorming en dragen we bij aan het doorbreken van systemen, met als doel een meer gelijkwaardige samenleving.

77%

Van alle Millennials vertrouwt eerder een merk dat diversiteit laat zien dan een ander merk

74%

Van alle consumenten verwacht van merken dat ze een standpunt innemen over belangrijke maatschappelijke kwesties

93%

Van alle marketingleiders wereldwijd gelooft dat Inclusieve Marketing belangrijk is vanuit sociaal oogpunt en/of voor merkgroei

CNNCT INCLUSIVE BRANDING MODEL

OUR MODEL TO CNNCT

1. KIJK IN DE SPIEGEL

De beweging naar een meer inclusieve samenleving begint intern. Wees transparant over waar de organisatie staat, wat de ambities zijn en wat de roadmap is om daar te komen.

2. WEES AUTHENTIEK

Om op lange termijn merkwaarde te creëren is het voor merken van essentieel belang om dicht bij de eigen kern te blijven. Daarom moet inclusiviteit verweven worden in de merkstrategie.

3. WALK THE TALK

Vandaag de dag wordt er makkelijk door lege boodschappen heen geprikt en merken die een echte verbinding willen maken, zullen hun goede intenties moeten bewijzen.

4. BOUW RELATIES

Het is belangrijk om de communities die je aan je merk wilt binden goed te begrijpen. Daarnaast zal je als merk kansen moeten bieden binnen deze communities, door samen met hen te werken.

Diensten

1. CULTURE CNNCT

Via workshops starten we een intern verandertraject en met digitale tools & relevante content verankeren we het gedachtegoed in de organisatie.

2. INCLUSIVE BRANDING

We koppelen de merkwaarden met maatschappelijke thema's en ontwikkelen zo een inclusieve merkstrategie en identiteit.

3. INCLUSIVE CAMPAIGNS

In co-creatie met diverse doelgroepen, ontwikkelen we merk, sales -en wervingscampagnes die mensen weten te raken en in beweging zetten.

Team

CNNCT is opgericht door Jasper Kersten (Merkstrateeg) en Winnie Roseval (Onderzoeker en Consultant D&I). Het team groeit snel en daarnaast werken wij met een flexibele schil van creatieve professionals en bureaupartners.

Let's CNNCT

Jasper Kersten

jasper@cnnct.nl

06 45 71 89 63

Aert van Nesstraat 45
3012 CA Rotterdam


LET'S CNNCT

E. jasper@cnnct.nl
T. 06 45 71 89 63

Aert van Nesstraat 45
3012 CA Rotterdam