Programma

Inclusive Culture

De voordelen van een diverse organisatie zijn inmiddels (gelukkig) bekend. Maar om echt de vruchten te kunnen plukken van een divers team, is een inclusieve cultuur onmisbaar. En dat vereist net een tikkie meer.

Wij helpen je een inclusieve bedrijfscultuur te ontwikkelen.

Een bedrijfscultuur waarin je medewerkers zich gewaardeerd, gezien en gesteund voelen om zich te ontwikkelen en bij te kunnen dragen ор hun eigen unieke wijze.

Met onze begeleiding en ondersteuning kan je concrete stappen zetten naar het bouwen aan een omgeving die je organisatie verder brengt en een positieve impact maakt ор de wereld om ons heen. Worden we allemaal beter van. Letterlijk.

80%

van de baanzoekenden vindt de diversiteit van teams een belangrijke factor bij het solliciteren.

87%

betere keuzes worden gemaakt door diverse teams vergeleken met homogene teams.

22%

minder verloop: daar kan je op rekenen als je een organisatie bent met een inclusive cultuur.

Ons model voor het bouwen van een inclusive cultuur

Urgency

Als je mensen wil meenemen in verandering, moeten ze eerst weten waarom.Waarom vindt jouw organisatie dit onderwerp zo belangrijk? Dit moet helder worden gecommuniceerd voordat je je teams in beweging kan krijgen.

Empathy

Als de urgentie is gecreerd, wil je dat mensen empathie ontwikkelen. Onbekend maakt immers onbemind. Via workshops werken we hier samen met de teams aan en soms zetten we hier VR in.

Commitment

Met empathie als basis wil je dat je teams zelf hun commitment uitwerken en vertalen in duidelijke doelen, KPI's en verantwoordelijkheden. Meten is weten - en maakt het echt.

Dedication

Cultuurverandering is geen eenmalige actie. Wil je 't echt anders doen? Dan is doorlopende aandacht en inzet nodig. We helpen je graag. Dit doen we met op maat gemaakte programm's voor jouw organisatie.

Creëer een cultuur waarin iedereen optimaal kan presteren

Boek een gratis consult

Services

Strategy

Workshops & Training

VR Empathy Training

Events

Internal Communication

Education App

Culture Book

Onze klanten

Ontdek ook onze andere programma's

Inclusive Employer Brand

Werven én behouden van divers talent is mogelijk. Wel vraagt dat om een duidelijke visie op je werkgeversmerk. Wij helpen je op weg.

Lees meer

Inclusive Consumer Brand

Echte connectie met een diversiteit aan doelgroepen is de enige manier om relevant te blijven in een snel veranderende wereld. Ное dat werkt?

Lees meer