Volg jij een Marketing opleiding en vind jij Diversiteit & Inclusie ook belangrijke thema’s in de samenleving? Lijkt het je tof om grote en kleine merken te helpen om diverse doelgroepen aan zich te binden? Lees dan snel verder.

Wie zijn wij?

CNNCT is jong en snelgroeiend een marketingbureau dat zich specialiseert in marketing op het gebied van diversiteit en inclusie. Wij geloven dat merken een belangrijke rol spelen bij de beeldvorming binnen de samenleving en dus ook een verantwoordelijkheid hebben om diverse verhalen te vertellen. Daarnaast zijn zowel wij als onze klanten ervan overtuigd dat het voor merken van essentieel belang is om diverse groepen in Nederland aan zich te binden. Wij werken voor grote bedrijven zoals Unilever, waarbij we hen helpen om de merken inclusiever te maken. Daarnaast werken we ook voor kleinere partijen die juist al heel inclusief zijn. Hen helpen wij om te groeien. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld voor Theater Zuidplein de nieuwe merkidentiteit en bijbehorende campagnes(s).

Naar wie zijn we op zoek?

Voor de uitdagende stage inclusive marketing zijn we op zoek naar een enthousiaste, nieuwsgierige student met een hart voor diversiteit en inclusie. Omdat we een marketingbureau zijn is creativiteit, zelfstandigheid en een goede teamspirit een must. We zoeken iemand die ons kan helpen met:

  • Het ondersteunen van projecten voor grote en kleine merken
  • Het creëren van content op onze social mediakanalen (LinkedIn en Instagram)
  • Het opzetten van brainstormsessies en ondersteunen bij workshops
  • Het uitvoeren van groot- en kleinschalige onderzoeken
  • En bonuspunten als je goed op weg kan met Adobe programma’s

Wat bieden wij?

CNNCT is opgericht door Jasper Kersten (Marketing & Reclame) en Winnie Roseval (Diversiteit & Incusie), waar je tijdens je stage direct mee samenwerkt. Hun ervaring in deze markt kan ervoor zorgen dat je in een korte periode een hoop leert over de marketingwereld. Je doet hierdoor relevante werkervaring op en krijgt de mogelijkheid om je organisatie-, creatieve- en sociale vaardigheden te vergroten. We werken op het Hofplein in de co-workingspace Laatbloeien.

Een stagevergoeding van €200 per maand.

 

Een bericht van Ishaan, onze laatste stagiair:

”Ik ben Ishaan en ik heb afgelopen jaar bij CNNCT stage mogen lopen. Ik heb hier veel geweldige dingen mee mogen maken. We zijn langs beurzen geweest, hebben evenementen georganiseerd, workshops gehouden en nog veel meer! Het is een leerzame plek om je stage te houden en vooral leuk als je hart bij diversiteit & inclusie ligt en je een echt impact wilt maken.

Ik heb hier de mogelijkheid gehad om dingen te leren die ik nergens anders had kunnen leren. Je gaat veel verantwoordelijkheid krijgen en daar moet je mee om kunnen gaan. Hier komt zelfstandigheid ook bij kijken. Er gaan dagen zijn dat je even alleen op kantoor bent, je wordt dan taken toevertrouwt en deze horen ook gedaan te worden. Als je een keertje buiten je comfortzone wordt gebracht is dat alleen goed voor je persoonlijke ontwikkeling, gebruik deze momenten om te leren en jezelf te ontwikkelen als professional.

CNNCT heeft een fijne werkcultuur. Het is prestatiegericht. Weg van het oude focussen op tijd dat je werkt en meer kijken naar het werk dat je levert. Een gezellige sfeer is er ook. Jasper is professioneel als het om werk gaat, maar grappen met hem maken is ook helemaal geen probleem en hij weet alles van moderne cultuur.

Ik hoop dat je veel leert de komende periode maar wat misschien nog wel belangrijker is, is dat je veel plezier hebt in wat je doet!”

Periode

Februari - Juni 2023

Stagevergoeding

€ 200 euro per maand

Contactpersoon

Jasper Kersten
jasper@cnnct.nl
06 45 71 89 63