Volg jij een Marketing opleiding en vind jij Diversiteit & Inclusie ook belangrijke thema’s in de samenleving? Lijkt het je tof om grote en kleine merken te helpen om diverse doelgroepen aan zich te binden? Lees dan snel verder.

Wie zijn wij?

CNNCT is jong en snelgroeiend een marketingbureau dat zich specialiseert in marketing op het gebied van diversiteit en inclusie. Wij geloven dat merken een belangrijke rol spelen bij de beeldvorming binnen de samenleving en dus ook een verantwoordelijkheid hebben om diverse verhalen te vertellen. Daarnaast zijn zowel wij als onze klanten ervan overtuigd dat het voor merken van essentieel belang is om diverse groepen in Nederland aan zich te binden. Wij werken voor grote bedrijven zoals Unilever, waarbij we hen helpen om de merken inclusiever te maken. Daarnaast werken we ook voor kleinere partijen die juist al heel inclusief zijn. Hen helpen wij om te groeien. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld voor Theater Zuidplein de nieuwe merkidentiteit en bijbehorende campagnes(s).

Naar wie zijn we op zoek?

Voor de uitdagende stage inclusive marketing zijn we op zoek naar een enthousiaste, nieuwsgierige student met een hart voor diversiteit en inclusie. Omdat we een marketingbureau zijn is creativiteit, zelfstandigheid en een goede teamspirit een must. We zoeken iemand die ons kan helpen met:

  • Het ondersteunen van projecten voor grote en kleine merken
  • Het creëren van content op onze social mediakanalen (LinkedIn en Instagram)
  • Het opzetten van brainstormsessies en ondersteunen bij workshops
  • Het uitvoeren van groot- en kleinschalige onderzoeken
  • En bonuspunten als je goed op weg kan met Adobe programma’s

Wat bieden wij?

CNNCT is opgericht door Jasper Kersten (Marketing & Reclame) en Winnie Roseval (Diversiteit & Inclusie), waar je tijdens je stage direct mee samenwerkt. Hun ervaring in deze markt kan ervoor zorgen dat je in een korte periode een hoop leert over de marketingwereld. Je doet hierdoor relevante werkervaring op en krijgt de mogelijkheid om je organisatie-, creatieve- en sociale vaardigheden te vergroten. We werken in de co-working space: Microlab, aan de Aert van Nesstraat.

Een stagevergoeding van €200 per maand.

 

Een bericht van Sanjeev, onze laatste stagiair:

Hi, ik ben Sanjeev en ik heb in het verleden stage gelopen bij CNNCT. Deze stageperiode was echt een ervaring die gaat bijdragen aan mijn zakelijke carrière na mijn studie. Ik heb mij bezig gehouden met verschillende grafische opdrachten en heb meerdere workshops en brainstorms mogen voorbereiden voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers.

De gehele periode is naar mijn gevoel echt snel verlopen, dit omdat je constant nieuwe projecten krijgt bovenop je andere verantwoordelijkheden. Dit betekent ook dat het werktempo hoog ligt en je flexibel moet zijn. Ook heb ik weleens momenten gehad dat mijn vaardigheden goed op de proef werden gesteld, dit zijn naar mijn gevoel ook de momenten geweest waarop ik het meeste heb geleerd.

Bij CNNCT wordt er niet constant op je vingers gekeken, als jij een bepaalde werkflow hebt die goed voor jezelf werkt dan is hier meer dan genoeg ruimte voor, zolang je maar de afgesproken deadlines en taken vervuld. Ook heerst er een cultuur waarin je vrij bent om je mening te geven en wordt er daadwerkelijk geluisterd naar je input. Als je scherp bent, initiatief neemt en hard werkt zal je merken dat CNNCT je hiervoor beloond.

CNNCT is een dynamisch bedrijf met een inspirerende purpose, D&I wordt een steeds relevanter onderwerp, steeds meer bedrijven beseffen hoe belangrijk dit onderwerp is en precies om deze reden vind ik dat CNNCT je net die ‘edge’ kan geven waaraan je de rest van je carrière iets aan gaat hebben.

Wil jij in je stageperiode je daadwerkelijk onderdeel van een bedrijf voelen? Veel in een korte tijd leren? En veel lachen met chille collega’s?
Zoek niet verder, solliciteer voor je stage bij CNNCT!

Periode

Februari - Juni 2023

Stagevergoeding

€ 200 euro per maand

Contactpersoon

Jasper Kersten
jasper@cnnct.nl
06 45 71 89 63