Vind jij Diversiteit en Inclusie ook belangrijke thema’s? En wil jij grote en kleine merken helpen begeleiden naar meer inclusiviteit? Maak dan kennis met CNNCT!

Wie zijn wij?

Wij zijn een bureau voor inclusieve branding met als missie om merken te begeleiden naar een oprechte en duurzame verbinding met diverse communities. Denk hierbij aan mensen met een migratieachtergrond, mensen die zich identificeren als LHBTQ-er en mensen die leven met een beperking/uitdaging.

Dit doen we door middel van Workshops voor Marketeers, Onderzoek en Strategie, Co-creatiesessies met Marketeers en Creatieven en de uitwerking van campagnes.

Naar wie zijn we op zoek?

Wij zijn begin 2021 gestart, groeien snel en zijn op zoek naar een nieuwsgierige en leergierige student die van aanpakken weet en ons op verschillende onderdelen kan ondersteunen:

  • Ondersteunen op projecten voor grote en kleine merken
  • Het creëren van content voor onze social mediakanalen (Linkedin en Instagram)
  • Het opzetten van brainstormsessies en ondersteunen bij workshops
  • Community Management op onze social mediakanalen en die van onze klanten
  • Het uitvoeren van kleinschalige onderzoeken
  • Bonuspunten als je goed uit de voeten kan met de Adobe programma’s

Met wie ga je werken?

CNNCT is gestart door Jasper Kersten (Reclame achtergrond) en Winnie Roseval (Onderzoeker D&I), je komt in direct contact te staan met de ondernemers, kan daardoor heel veel leren en er zijn zat doorgroeimogelijkheden na je stage.

Periode

Februari 2022 — Juni 2022

Stagevergoeding

€ 200 euro per maand

Contactpersoon

Jasper Kersten
jasper@cnnct.nl
06 45 71 89 63